Kirazlık Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitimin kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmak,öğrenci sayısını ve kalitesini yükseltmek,öğrencileri iş ve hizmet sektörünün ihtiyaç duyduğu alanlara göre yetiştirmek gelişen teknolojiye uyum sağlayan öğretmen,veli,yardımcı personel Teknisyen öğrencileri en üst seviyeye çıkartarak her türlü imkanların sağlanmasıdır.

Başarılar: *2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kaliteli Okul Dalında İl 3.cülüğü *2011/2012 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kaliteli Okul Dalında İl 2.cülüğü *2017 yılında okulumuz Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen " Sağlıklı Okul, Temiz Okul Kampanyası" ve "Beyaz Bayrak Projesi" kapsamında sağlık ve temizliğin sembolü Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. *2019 yılında okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen Beslenme Dostu Okul Kampanyası kapsamında Beslenme Dostu Okul olarak seçilmiştir.

Saatler: 08.30-16.10
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Kayak, Yüzme , Basketbol, Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kirazlikcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KİRAZLIK KÖYÜ YUVA MH. MEVKİİ YUVA MH. KÜME EVLERİ KIRAZLIK CUMHURIYET OKULU BLOK NO 79 TORUL / GÜMÜŞHANE

Öğretim Şekli :Gündüzlü, Karma

Yerleşim Yeri - KÖY

Ulaşım Okulumuz Giresun-Gümüşhane devlet karayolu üzerinde bulunmaktadır. Okulun bulunduğu yerleşim yerinde lojman ve kirazlık ev olmadığından tüm personel ilçe merkezine kendi imkanlarıyla sağladıkları servisle geliş gidiş yapmaktadırlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 39km İLÇE MERKEZİNE 14km